Skip to content
Politică

Cioloș, PRIMA reacție după decizia în cazul Kovesi: E pertinentă!

http://www.nineoclock.ro c

PremierulDacian Cioloş a comentat decizia CNATDCU, care a stabilit că procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu a plagiat în lucrarea de doctorat.

Premierul a afirmat că o consideră pertinentă, atât timp cât a fost luată de „o instituţie abilitată să facă acest lucru, cu oameni profesionişti, care sunt în măsură să îşi asume aceste decizii”.

„Atâta timp cât ea a fost luată de o instituţie care e abilitată să facă acest lucru, de oameni profesionişti, nu pot decât să o consider la fel, pertinentă. Nu am eu expertiza să judec o lucrare de doctorat”, a declarat premierul Dacian Cioloş, întrebat cum apreciază decizia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), care a stabilit că procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu a plagiat în lucrarea de doctorat, conform news.ro.

El a spus că, în calitate de prim-ministru, a vrut să se asigure că această structură, CNATDCU, funcţionează pe baza unui regulament care să fie clar, a unor principii clare şi cu oameni profesionişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *