Skip to content
Politică

Cioloș s-a hotărât să vorbească: implicațiile cazului Colectiv

nineoclock.ro

Dacian Cioloș, fostul premier al României, a făcut miercuri precizări esențiale într-un interviu acordat pentru Digi24 Oradea cu privire la tragedia ce a avut loc pe 30 octombrie 2015 la Colectiv.

Concret, Dacian Cioloș a spus că nefericitul eveniment „a fost un factor determinant care a schimbat multe lucruri în conștiința oamenilor”, conform impreunapentruromania.ro.

„A fost un factor determinant care a schimbat multe lucruri în conștiința oamenilor. Acest lucru s-a văzut mai ales în 2017, când oamenii au ieșit în număr mare în stradă să spună ce cred, cu ce nu sunt de acord și pentru a-și susține ferm niște principii și niște valori. Nu au ieșit în stradă să ceară bani, salarii mărite sau pensii (nu că astea nu ar fi importante). Nu au ieșit în stradă să ceară lucruri materiale, în interesul lor direct, ci au cerut lucruri în interesul general. Cred că și ce s-a întâmplat la Colectiv a impactat mult conștiința oamenilor și modul lor de a se raporta la ceilalți și la ceea ce se întâmplă în țară. De aceea, cred că suntem într-un moment favorabil în care tot mai multă lume înțelege că nu mai e suficient să aștepți, să ai așteptări de la cineva, ci că trebuie să te implici”, a spus Dacian Cioloș în interviu.

1 comentariu la “Cioloș s-a hotărât să vorbească: implicațiile cazului Colectiv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *