PSnews

Recent

Cioloș se revoltă: Nu aș accepta să fiu Premier într-un guvern împreună cu PSD

wall-street.ro

Dacian Cioloș, într-un mesaj pe contul personal de Facebook, a reacționat după afirmațiile făcute de Victor Ponta.

Mai precis, mesajul său a venit după ce Victor Ponta a spus că tehnocratul a negociat cu Liviu Dragnea pentru a fi premier în Guvernul PSD, potrivit postării de pe Facebook

Văd ca Victor Ponta a scris că aș fi negociat cu Liviu Dragnea să rămân premier în guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult!
Nu numai că nu am negociat NIMIC cu Liviu Dragnea, dar am spus public, răspicat, de mai multe ori, că nu aș accepta să fiu Premier sau altceva într-un guvern împreună cu PSD, după alegerile din decembrie 2016.
La vremea aceea, am explicat foarte clar și de ce nu am candidat:
Am acceptat să conduc un guvern independent care avea între altele, sarcina să organizeze două rânduri de alegeri. Nu puteam fi și arbitru și jucător.
Am crezut și cred în continuare că adevărata politică trebuie să fie bazată pe onestitate și pe ținerea cuvântului dat, nu pe minciună și manipulare.
Nu inteleg de ce Victor Ponta lansează astfel de dezinformări pe piață, dar vă asigur că voi continua să fac politică așa cum îmi spune conștiința, cu încredere și privind oamenii în ochi.
Altfel, mai bine merg și-mi văd de meseria mea”, a spus Dacian Cioloș.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi