Skip to content
Politică

Cioloş şi numirile problematice. Laura Chiriac, solicitare urgentă: Aţi trecut de atâtea ori prin momente jenante…

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Laura Chiriac, lansează o solicitare urgentă către prim-ministrul Dacian Cioloş, în legătură cu numirile problematice făcute de acesta în aparatul de stat.

Într-un status postat, marţi, pe Facebook, politiciana se revoltă împotriva secretarului de stat Gabriel Biriş (de la Ministerul de Finanţe), după ce acesta s-a pronunţat în favoarea aşa-numitei „taxe de supravieţuire”, care ar trebui să fie încasată de la românii care nu îşi declară niciun venit, chiar dacă aceştia efectiv nu realizează venituri.

„Domnule Prim-ministru… Ati trecut de atatea ori prin momente jenante in materie de selectie de cadre. Inainte sa le retina numele, romanii le-au retinut perlele. N-au fost benigne, ca cele de la Bac, de tipul, «Eminescu era baiat bun si Veronica era perversa»… Au fost dure, pentru ca le-au demascat modul de gandire , ipocrit, arogant, meschin. Un domn care se sustrage de la plata taxelor prin off-shore-uri isi face o tinta «politica» din oamenii fara venituri, intr-o tara inca preponderent saraca. E suficient cat sa il dati afara, domnule Prim-ministru! Cu respect si cu speranta… Laura”, scrie Laura Chiriac.

1 comentariu la “Cioloş şi numirile problematice. Laura Chiriac, solicitare urgentă: Aţi trecut de atâtea ori prin momente jenante…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *