Skip to content
Politică

Cioloș trage la răspundere PSD în scandalul Pilonului II: Iresponsabililor!

b1.ro

Fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș trage la răspundere Partidul Social Democrat în scandalul Pilonului II de pensii private.

Reacția președintelui mișcării România100 vine pe fondul posibilului plan de suspendare a pilonului privat. Aceasta a afirmat că PSD se joacă cu nervii şi cu pungile românilor, în opinia sa, fiind tot mai clar „faptul că bugetul ajunge pe drojdii”, conform News.ro.

„PSD se joacă din nou cu nervii şi cu pungile românilor care contribuie la Pilonul II de pensii, după o metodă deja testată: lansează ideea unui proiect de lege care ar putea enerva contribuitorii, asumat de instituţii ale statului (nu cel “paralel” ci cel condus de PSD) după care iese un membru marcant al aceluiaşi partid de guvernământ care contrazice proiectul în cauză. actica asta au mai folosit-o. Este menită să repartizeze tensiunea ce se poate acumula întinzând nervii în mai multe serii mici, pentru a nu rupe coarda în momentul în care măsura chiar va fi luată”, scrie fostul premier.

Din perspectiva lui Cioloș, „din păcate pare tot mai clar faptul că bugetul ajunge pe drojdii şi e nevoie să se deturneze conductele care alimentează bazinul de rezervă al cetăţenilor (Pilonul II) spre bazinul curent al Guvernului care începe să sece”.

„Cam la asta se reduce “bunăstarea” pesedistă. Te faci stăpân pe robinetele şi conductele celor care produc şi pui eticheta ta pe produsul final îmbuteliat şi distribuit ca fiind al tău. Iresponsabililor, nu mai cheltuiţi ce nu aveţi, nu vă mai jucaţi cu banii cetăţenilor!”, concluzionează ex-premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *