Skip to content
Politică

Cioloș tranșează problema fondurilor europene: Pușculița bugetului național e goală!

jurnalul.ro

Dacian Cioloș, fostul premier tehnocrat al României, a vorbit miercuri, într-o postare pe Facebook, despre problema privind absorbția fondurilor europene.

Concret, Cioloș susține că „pușculița” bugetului național este goală, în timp ce fondurile europene nu sunt vizibile, în ciuda minciunilor coaliției de guvernare.

Totodată, Dacian Cioloș afirmă că guvernul PSD-ALDE prefără să își justifice eșecurile privind absorbția fondurilor europene dând vina pe guvernul tehnocrat.

În aceeași postare, Cioloș a adăugat o legătură către un comunicat al Platformei România 100, comunicat care arată că România riscă să piardă aproximativ 1,6 miliarde de euro din alocarea financiară pentru perioada 2014-2020.

Redăm mai jos postarea integrală a lui Dacian Cioloș:

„Al treilea guvern PSD/ALDE de mai bine de 16 luni își justifică neputința să absoarbă fonduri europene cu același motiv – guvernul tehnocrat.

Scandalul și vorbele în vânt nu rezolvă nimic și nici nu pot ascunde la nesfârșit problemele de incompetență evidentă ale guvernării. Pușculița bugetului național e goală iar fondurile europene nu vin nici de dragul propagandei și nici pe minciuni”.

Comunicatul Platformei România 100 poate fi citit AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *