Ciprian Ciucu a câștigat un nou mandat de primar al Sectorului 6 cu 71% din voturi

Ciprian-Ciucu
INQUAM PHOTOS - SABIN CIRSTOVEANU

Ciprian Ciucu a câștigat un nou mandat de primar al Sectorului 6 cu 71% din voturi, arată datele datele exit poll-ului Curs Avangarde. La nivelul primăriilor din București, pe locurile doi și trei vin Daniel Băluță – 59%, la Sectorul 4 și Robert Negoiță, Sectorul 3, cu 51%.

Rezultatele la alegerile pentru Sectorul 6:

Ciprian Ciucu – 71%

Ana Mihaela Ștefan (ADU) – 13%

Monica Iagăr – 6%

Daniel Tulugea – 3%

Ana-Maria Cristina Bordianu – 2%

Bogdan Daniel Pintileasa – 2%

Valentin Florea – 2%

Datele au fost prezentate pe site-ul stiripesurse.ro, deținut de Iosif Buble, care deține și institutul de sondare Curs.

Conform datelor publicate de Institutul Național de Statistică în baza recensământului din anul 2021, în Sectorul 6 există 325.759 de locuitori.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: