Skip to content
București Știri locale

Ciprian Ciucu a început concedierile: Direcţia Generală de Administrare a Fondului Locativ, desfiinţată

Facebook

Consiliul Local Sector 6 a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre care prevede că se aprobă desfiinţarea personalităţii juridice a Direcţiei Generale de Administrare a Fondului Locativ (DAFL) Sector 6, având 47 de posturi.

Hotărârea a fost adoptată cu 18 voturi „pentru” şi 9 „împotrivă”. Potrivit Agerpres, desfiinţarea va avea loc în termen de 45 de zile calendaristice de la data intrării în vigoare a hotărârii.

Se aprobă preluarea activităţii specifice desfăşurate de D.A.F.L. Sector 6 prin preluarea Direcţiei Administrare Locuinţe şi Întreţinere Condominiu cu un număr de 19 posturi (1 post conducere şi 18 execuţie) şi înfiinţarea acesteia în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (…) Se aprobă repartizarea celor 28 de posturi rămase ca urmare a desfiinţării locurilor de muncă/posturilor conform Legii nr.53/2003 – Codul Muncii, din cadrul D.A.F.L. S6, cu destinaţie A.D.P.D.U. S 6 pentru activitatea specifică a acesteia„, prevede hotărârea.

Potrivit referatului de aprobare, hotărârea mai vizează reaşezarea structurilor de conducere ale ADPDU Sector 6 în mod eficient, prin diminuarea numărului de conducători de nivel superior (director general adjunct) şi redimensionarea conducerii la nivelul serviciilor, secţiilor şi birourilor.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a spus, la şedinţa Consiliului Local, că DAFL Sector 6 îşi va continua activitatea în cadrul ADPDU. „Cei 19 oameni care au fost preluaţi sunt oamenii esenţiali şi cei care cu adevărat munceau şi duceau toată instituţia în spate şi eficientizăm această activitate„, a spus Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *