Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ciprian Ciucu anunță că îl susține pe Ludovic Orban la Congresul PNL: „Îi sunt recunoscător și pentru cariera mea politică!”

Inquam Photos / George Călin

Invitat în studioul Puterea Știrilor, edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, președinte al PNL Sector 6, a anunțat că îl va susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia formațiunii politice. Primarul Sectorului 6 este de părere că Partidul Național Liberal a „crescut foarte mult de câțiva ani”, iar acest lucru se datorează schimbărilor aduse de Ludovic Orban, în calitate de lider al partidului.

„Îl voi susține pe Ludovic Orban la Congresul PNL. Lui Ludovic Orban îi sunt recunoscător și pentru cariera mea politică la nivel personal (…). Partidul acesta a crescut foarte mult de câțiva ani. Mă uit la calitatea oamenilor din partid, la generația care a crescut împreună cu mine în ultimii 2 ani la Sectorul 6 și ce politici de resurse umane am promovat, cel puțin la nivel de București, și îmi dau seama că e altceva.

" "
" "

E cu totul altceva ceea ce se întâmplă. Uitați-vă pe cine a adus în Consiliul General PNL pe acest mandat și pe cine a adus Gabriela Firea în Consiliul General(…) Ceea ce și-a propus Ludovic Orban cu noi, în acești doi ani chiar s-a întâmplat. PNL București arată complet diferit de cum arăta în urmă cu 3-4 ani”, a declarat Ciprian Ciucu, la Puterea Știrilor.

Amintim că Ludovic Orban a anunțat la începutul lunii februarie că va candida pentru un nou mandat la șefia Partidului Național Liberal, la Congresul ce va fi organizat în toamnă. Oficializarea candidaturii va fi făcută după convocarea Congresului, programat pentru a doua jumătate a anului.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *