Skip to content
Politică

Ciprian Ciucu anunță o mutare surpriză, după ce a pierdut lupta internă din PNL pentru Primăria Capitalei

Inquam Photos / George Călin

Ciprian Ciucu, președintele PNL Sector 6 și cel care a intrat în cursa internă pentru Primăria Capitalei, a anunțat următoarea mutare în exclusivitate pentru PSnews.ro, după ce președintele Ludovic Orban a precizat că partidul îl va susține pe Nicușor Dan la alegerile din vară. Astfel, liberalul a declarat că are și un plan B: se va pregăti pentru o candidatură la Primăria Sectorului 6.

Nu vă ascund că în ultimele luni eu m-am pregătit și pentru Sectorul 6. Sunt președinte PNL Sector 6 și am avut și un plan B: în cazul în care nu voi fi susținut de PNL pentru Primăria Capitalei, să fiu pregătit pentru Primăria Sectorului 6”, a precizat Ciucu.

„Știu că au existat discuții între Nicușor Dan și Ludovic Orban. Este vorba, probabil, despre concretizarea acelor discuții. În acest momente nu îmi este clar dacă este Nicușor Dan și candidatul USR București sau va fi doar candidatul susținut de PNL București. Am văzut că USR București a dat un comunicat prin care spune că este un spre desemnarea unui candidat unic, dar asta nu înseamnă că ei au agreat. În ceea ce mă privește, voi susține decizia conducerii, pentru că sunt convins că a fost bine chibzuită și au avut datele necesare pentru a lua o astfel de decizie.

Evident că aș fi fost fericit ca eu să fiu cel care primește încrederea partidului meu. Eu voi fi în continuare alături de partidul meu în bătălia pentru alegerile locale din acest an.

Nu voi candida independent. Nu vă ascund că în ultimele luni eu m-am pregătit și pentru Sectorul 6. Sunt președinte PNL Sector 6 și am avut și un plan B: în cazul în care nu voi fi susținut de PNL pentru Primăria Capitalei, să fiu pregătit pentru Primăria Sectorului 6”, a declarat Ciprian Ciucu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *