Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ciprian Ciucu denunță șpăgarii din Primăria Sectorului 6: Îi știe toată Poliția Locală pe unii dintre ei

Inquam Photos / George Călin

Invitat în studioul Puterea Știrilor, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, susține că sunt destui ”șpăgari” în primărie de care știe și Poliția Locală, în special în disciplina în construcții și în zonele care interacționează cu mediul privat. Ciucu amenință că, dacă va prinde vreun funcționar că ia șpagă, ”îl va duce cu mâna lui la DNA”. De asemenea, edilul recunoaște că Sectorul 6 nu s-a schimbat foarte mult de când este el primar, susținând că până acum ”a stat în birou și a planificat”.

„Eu nu merit acea popularitate de pe Facebook decât la nivel de intenții. Până acum am stat în birou și am planificat, am crescut capacitatea administrativă, am găsit oameni de calitate cu experiență să găsească o direcție de fonduri europene pentru a atrage fonduri, planificare strategică și bugetară, operațională, operațiuni. Am pus bazele pentru ceea ce urmează, dar nu arată fundamental diferit după această iarna Sectorul 6, cu mine, raportat de la ceea ce era până acum și trebuie să fiu sincer cu această chestiune.

" "

Oamenii, probabil, văd autenticitate și văd că eu cred în aceste lucruri și că le fac din convingere și că nu mă interesează altceva decât, după ce termin acest mandat, să plec cu conștiința împăcată că am făcut tot ceea ce a ținut de mine pentru a fi lucrurile în ordine. Iar după acest mandat să îl duc pe următorul, pentru că voi fi evaluat după cum performez.

Le răspund oamenilor pe Facebook, încerc să-i lămuresc pentru că sunt foarte multe confuzii. Oamenii nu știu ce servicii țin de Primăria Capitalei și ce servicii țin de Primăria Sectorului 6: termoficarea, de exemplu. De asemenea, nu știu ce străzi țin de Primăria Capitalei și nu știu ce străzi țin de Primăria Sectorului 6. Bulevardele mari, pe acolo pe unde merge STB, țin de PMB și mă întreabă lumea de ce stația aia de STB e în halul în care e. Păi nu știu de ce e așa, că eu am tot anunțat la PMB astfel de probleme, dar nu este nici treaba primarului Capitalei să știe fiecare amănunt. Oricum, managementul de la STB nu s-a schimbat, e același, și atunci nu prea ai cu cine să vorbești.

Există această inerție, ca lucrurile să se schimbe greu, cei vechi care nu au performat se prind cu ghearele de funcții și ea va fi la fiecare schimbare de mandat. Sunt și șpăgari în aceste funcții, îi știe toată Poliția Locală pe unii dintre ei.

Acum sunt modele de etică și de profesionalism, și te aștepți să aibă măcar bunul simț să nu iasă în față, dar așa sunt oamenii. Eu nu pot să dovedesc că au luat șpagă, dar le-am zis că dacă mai prind pe cineva în timpul mandatului meu că ia vreo șpagă eu îi duc de mână la DNA.

Șpăgile se iau la disciplina în construcții, în zonele alea care sunt aproape de mediul privat, unde nu se vrea să se stea la coadă și vor dispense”, spune Ciucu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *