Ciprian Ciucu despre Nicolae Ciucă: Are profilul moral pentru a fi un preşedinte corect şi bun

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciuca

Liberalul Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, susţine că liderul PNL Nicolae Ciucă are ”profilul moral” pentru a fi un preşedinte de ţară ”bun şi corect”. Ciucu este de părere şansele lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale au crescut după ce USR, partidul care concurează PNL în rândul electoratului de dreapta, a scos doar 8% la alegerile europarlamentare. ”Eu de acolo vedeam principala problemă pentru noi. În acest moment, eu cred că Nicolae Ciucă are şanse la modul serios. E un om bun, un om bine-intenţionat. Nu e un ticălos Nicolae Ciucă, cum îl portretizează unii”, a susţinut Ciucu.

Primarul Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă Nicolae Ciucă va fi candidatul PNL la prezidenţiale.
”Da, mă aştept să fie. E preşedintele partidului, a scos un rezultat bun, inclusiv peste aşteptările domniei sale. Acum ce faci, vii cu alt candidat, îl scoţi din pălărie? De ce să nu fie domnul Ciucă?”, s-a întrebat, retoric, Ciprian Ciucu.
Primarul PNL a vorbit despre şansele lui Nicolae Ciucă de a câştiga alegerile prezidenţiale.
”În contextul în care USR e în această vrie şi criză de leadership… Eu de acolo vedeam principala problemă pentru noi. În acest moment, eu cred că Nicolae Ciucă are şanse la modul serios. Văd o finală Ciucă versus oricine. PNL trebuie să dea preşedintele. Să ştiţi că n-am avut întotdeauna o relaţie foarte bună cu domnul Ciucă, dar am îmbunătăţit-o pe parcurs, am început să ne cunoaştem. Nicolae Ciucă, aşa cum l-am cunoscut eu, e un om bun, un om bine-intenţionat. Nu e un ticălos Nicolae Ciucă, cum îl portretizează unii. El nu cere decât să facem treabă, să respectăm legea, niciodată nu a zis nimic altceva. Cred că are profilul moral pentru a fi un preşedinte corect şi bun”, l-a caracterizat Ciprian Ciucu pe şeful său de partid, Nicolae Ciucă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: