Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ciprian Ciucu: Mi-aș fi dorit să fiu susținut și de PMP la Sectorul 6. Sunt perfect compatibil cu electoratul lor

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, Ciprian Ciucu, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, a declarat că este „perfect compatibil cu electoratul PMP” și chiar se așteaptă să fie votat de către mulți dintre PMP-iști. „Nu pot să fiu primarul Sectorului 6 fără sprijinul unui număr cât mai mare de oameni”, a adăugat acesta.

Eu mi-aș fi dorit să fiu susținut la Primăria Sectorului 6 și de către cei de la PMP. Mi-aș fi dorit să fie și PMP la masa pe București. Eu sunt perfect compatibil cu electoratul PMP, chiar mă aștept să fiu votat și de către mulți dintre PMP-iști, cel puțin pentru votul util, pentru că am cele mai mari șanse în momentul de față să fiu primar. Nu pot să fiu primarul Sectorului 6 fără sprijinul unui număr cât mai mare de oameni”, spune liberalul.

Ciucu a precizat că PNL a avut de ales între a încheia o alianță cu PMP, sau a merge la alegerile din 27 septembrie cu USR-PLUS, adăugând că cea care s-a opus alianței cu partidul lui Eugen Tomac au fost echipa Barna-Cioloș. „PMP are mai puțin în opțiunile de vot ale bucureștenilor și a avut la unele consilii locale și la Consiliul General o activitate de sprijin pentru Gabriela Firea și pentru PSD”, a mai spus acesta.

„Cei care s-au opus alianței cu PMP au fost cei de la USR-PLUS în special și noi am avut de ales între o alianță cu PMP sau o alianță cu USR-PLUS, care este mai bine reprezentat în București și care a avut o activitate foarte bună în Consiliul General și consiliile locale. PMP are mai puțin în opțiunile de vot ale bucureștenilor și a avut la unele consilii locale și la Consiliul General o activitate de sprijin pentru Gabriela Firea și pentru PSD.

Am ales să facem alianța cu USR-PLUS pentru că în momentul de față, la nivel de București, cele două organizații sunt compatibile. Cred că facem o echipă bună în 2020, în această formulă pentru București. Nicușor Dan va fi primarul Capitalei, iar noi ceilalți vom fi primari la celelalte sectoare(…)”, a declarat Ciprian Ciucu, la Puterea Știrilor.

Amintim că iderii PNL, USR și PLUS au anunțat oficial, sâmbătă, că s-au înțeles în privința unor candidaturi comune și pentru primăriile de sector din București la alegerile locale din 2020.

Candidații PNL-USR-PLUS sunt:

Primăria Generală – Nicușor Dan (independent)

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 – Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL)

Alegerile locale sunt programate să aibă loc la 27 septembrie, dar există posibilitatea ca ele să fie amânate, dacă situația epidemiologică din România se va înrăutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *