Ciprian Ciucu: Pentru un primar este important să îşi facă mandatul şi să aibă uşi deschise la Guvern

Sursă foto: PS News

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu (PNL), a subliniat, sâmbătă, că pentru un primar este important să nu piardă timpul şi să îşi maximizeze rezultatele şi a declarat că a avut o relaţie bună cu orice ministru.

Întrebat, sâmbătă, la Prima TV, dacă alăturarea PNL de PSD îl va afecta pe viitor, Ciucu a explicat că pentru un primar este important să îşi ducă la bun sfârşit mandatul.

”Această asociere nu este ceva la care eu puteam să spun nu. Ai două opţiuni: (…) mergi pe strategia partidului tău, ori spui că nu mergi şi te dai afară singur (…) Pentru un primar este important să îşi facă mandatul şi să aibă uşi deschise la Guvern, în contextul în care vreau să fac un spital şi sunt foarte dependent de DSP, de Ministerul Sănătăţii, CNAS, în contextul în care am făcut Parcul Liniei cu sprijinul unui ministru PSD, Grindeanu. Am avut o relaţie bună cu orice ministru de la PNL sau de la PSD şi de la USR. Nu contează asta pentru un primar. Pentru un primar contează să îşi facă proiectele şi să servească comunitatea. Nu este important pentru un primar de la ce partid e. Dacă obţii mai repede un aviz, dacă poţi să obţii nişte proiecte guvernamentale, asta este important pentru un primar, pentru că trebuie să livreze, nu să stai să te cerţi cu miniştri”, a explicat Ciprian Ciucu.

El a afirmat că pentru un primar este, de asemenea, important să nu piardă timpul comunităţii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: