Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ciprian Ciucu (PNL): Mi-aș dori foarte mult ca PMP să vină alături de noi după alegeri, dacă vor trece pragul electoral

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Ciprian Ciucu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, a vorbit despre vorbit despre felul în care arată calculele la Consiliul General al Municipiului București. Totodată acesta a vorbit și despre o posibilă alianță între PNL și PMP după alegerile locale.

“Pe sondajele pe care noi le avem și pe care le-am văzut și eu este cam egalitate între PNL și USR-PLUS și vom face majoritatea. Acum PMP va trebui să decidă dacă va susține în continuare la nivel local PSD-ul în București, cum a fost și până acum, sau dacă ni se va alătura într-o construcție mai stabilă în Consiliul General și în Consiliile locale.

" "

Eu mi-aș dori foarte mult ca PMP să vină alături de noi după alegeri, dacă vor trece pragul electoral și să facem o majoritate mare. Eu nu vreau să înțeleagă cineva că sunt arogant, din contră, eu îmi doresc să facem o majoritate și cu PMP și mai mult de atât îmi doresc să îi reprezint și pe simpatizanții PMP din Sectorul 6, electoratul lui Traian Băsescu pe care eu l-am susținut și l-am votat deși nu eram în politică în urmă cu 12 ani, mă refer la primul mandat. Nu sunt incompatibil cu electoratul de dreapta din Sectorul 6 și le cer încrederea și voturile”, a precizat Ciprian Ciucu la Puterea Știrilor.

Amintim că PMP a fost exclusă din alianța PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Capitală. Liderii PMP au decis în acest context să prezinte candidați proprii pentru alegerile din București. Astfel, Traian Băsescu, a declarat vineri seara că este „foarte posibil” să candideze la Primăria Capitalei, iar anunțul oficial îl va face săptămâna viitoare. Lucrul acesta ar putea da un imbold PMP-ului a alegerile locale și în contextul viitoarelor alegeri parlamentare.

Totodată, potrivit ultimului sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM la sfârșitul lunii iulie, PMP-ul se află mult sub pragul electoral, fiind plasat la 3,9% în această lună, față de 4,7% în iunie. 

" "
" "

1 comentariu la “Ciprian Ciucu (PNL): Mi-aș dori foarte mult ca PMP să vină alături de noi după alegeri, dacă vor trece pragul electoral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *