Ciprian Ciucu: „Se pot face benzi unice de autobuz pe Iuliu Maniu din Militari. Ar trebui de la un capăt la altul”

Sursă foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a declarat, în emisiunea „Cu Gânduul la București”, că Primăria Capitalei ar trebui să amenajeze benzi unice de autobuz pe bulevardul Iuliu Maniu, „de la un capăt la altul”.

„Se pot face, doar că benzile unice sunt făcute doar de Primăria Capitalei. Eu zic că se pot face, și ar trebui să se facă, dar de la un capăt la altul. Mașinile nu vor mai fi pe banda aceea (prima bandă – n.r)”, a declarat Ciprian Ciucu în emisiunea „Cu Gândul la București”.

Primarul Sectorului 6 a mai precizat că în București nu există o strategie comună de parcări.

„STB, sau Primăria Capitalei, trebuie să decidă. Ori vrea să aibe o politică în trafic, sau să lase lucrurile așa cum sunt. Pentru că până acum nu avem nicio politică de parcări. Nu avem o strategie de parcări la nivel de București. Nu avem o strategie care să fie urmată”, a mai precizat Ciprian Ciucu în emisiunea „Cu Gândul la București”.

Amenzi pentru șoferii care intră pe banda unică a autobuzelor

Poliția Locală a Sectorului 6 a desfășurat recent o acțiune pe bulevardul Iuliu Maniu, la Apaca. Acolo,mulți șoferi intră pe banda unică a autobuzelor. La acțiune a participat și Brigada Rutieră, care a aplicat amenzi.

„Nu mai circulați pe banda unică de transport public! Primim multe sesizări legate de timpii mari de așteptare a mijloacelor de transport în comun pe Bd. Iuliu Maniu – tronsonul de 1,2 km de bandă STB (care începe aproape de Cora Lujerului și Bd. Doina Cornea, pe sensul spre Bd. Doina Cornea)”, transmitea recent Primăria Sectorului 6.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL