Skip to content
Politică

Ciprian Ciucu și-a anunțat DEMISIA: „Îi mulțumesc Premierului Ludovic Orban pentru încredere și colaborare!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, liberalul Ciprian Ciucu, noul primar ales al Sectorului 6, și-a anunțat demisia din funcția de Președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP). Liberalul susține, în postarea sa, că funcția de președinte de agenție este incompatibilă cu funcție de primar. „În zilele in care am îndeplinit ambele funcții simultan mi-am luat concediu fără plată pentru că nu e normal să fii plătit de două ori”, spune el.

„Mi-am depus astăzi, odată cu prezentarea bilanțului, demisia din Funcția de Președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP). Îi mulțumesc Premierului Ludovic Orban pentru încredere și colaborare! Le mulțumesc deopotrivă miniștrilor cu care am colaborat, funcționarilor publici din ANFP si vicepreședintei Violeta Vijulie.

După cum știți, funcția de președinte de agenție este incompatibilă cu funcție de primar si am avut 15 zile de la data investirii (22 octombrie) ca primar să îmi rezolv situația de incompatibilitate. În zilele in care am îndeplinit ambele funcții simultan mi-am luat concediu fără plată pentru că nu e normal să fii plătit de două ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *