Skip to content
Politică

Ciprian Ciucu: Un al şaptelea centru de vaccinare împotriva COVID-19, situat în UPB, este evaluat de DSP

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că un al şaptelea centru de vaccinare împotriva COVID-19, situat în incinta Universităţii Politehnice Bucureşti (UPB), este evaluat de DSP Bucureşti.

„Un nou centru de vaccinare în incita Universităţii Politehnice, deci în total 7. Până acum avem în vedere 51 de puncte! Stabilirea centrelor de vaccinare este un proces dinamic şi nu este finalizat.

În urma unei discuţii telefonice cu doamna Oana Nicolescu, directorul DSP Bucureşti, am fost informat că în Sectorul 6 sunt evaluate până acum 51 de puncte de vaccinare, adică cu 16 mai multe decât am anunţat de dimineaţă.

Cele 16 puncte de vaccinare noi vor fi amplasate în cadrul Universităţii Politehnice”, a scris Ciprian Ciucu, miercuri, pe Facebook.

El a menţionat că a agreat cu Oana Nicolescu să identifice noi posibile centre de vaccinare pentru a acoperi şi cartierul Drumul Taberei.

Cum spuneam, acesta este un proces dinamic şi flexibil care va evolua în funcţie de nevoile de vaccinare. O bună comunicare între DSP şi Primării, aşa cum avem în cazul de faţă, va duce la cele mai bune soluţii„, a adăugat Ciprian Ciucu.

Primarul anunţa miercuri dimineaţa că în Sectorul 6 Direcţia de sănătate publică a evaluat şase puncte de vaccinare anti-COVID-19, dintre care cinci aparţin unor centre de sănătate sau policlinici private şi unul administraţiei locale şi că se aşteaptă validarea lor.

Potrivit primarului Sectorului 6, cele şase puncte de vaccinare evaluate sunt următoarele:

* Centrul Medical DORIS (Militari/Iuliu Maniu) – opt puncte de vaccinare;

* Sanamed Hospital (Calea Plevnei) – şase puncte de vaccinare;

* Spitalul Wellborn Militari (Militari) – şase puncte de vaccinare;

* Clubul Seniorilor „Mihai Eminescu” (Calea Plevnei) – şase puncte de vaccinare;

* Sanador (Militari) – trei puncte de vaccinare;

* Medicover (Bd. Preciziei) – şase puncte de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *