Ciprian Șerban, deputat PSD de Neamț, noul lider al grupului deputaților PSD din Parlament

ciprian serban
ciprian serban

Grupul deputaților PSD din Parlamentul României are un nou lider, acesta fiind deputatul PSD Neamț, Ciprian Șerban, aflat la al doilea mandat, și vicepreședinte al Camerei Deputaților cu trei mandate.

Ciprian Șerban este și prim vicepreședinte al PSD Neamț și a deținut în Camera Deputaților mai multe funcții: vicelider al grupului parlamentar al PSD, din Camera Deputaților, președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură , președinte al Subcomisiei pentru siguranță rutieră din cadrul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură, fiind o prezență activă, atât în viața locuitorilor din județul Neamț, implicându-se în problemele acestora printr-o strânsă colaborare cu reprezentanții administrațiilor locale, cât și în viața parlamentară.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Ciprian Șerban se arată onorat și mulțumește pentru alegerea sa ca lider de grup: ”Astăzi, colegii mei din Camera Deputaților mi-au acordat onoarea de a-mi încredința funcția de lider al grupului parlamentar PSD.

Mă onorează și responsabilizează, în același timp, această încredere și îi asigur că vor regăsi în mine, permanent, același colaborator deschis, onest, responsabil și asumat, așa cum i-am obișnuit.

Am construit împreună, în toți acești ani, o echipă puternică și solidă, în care respectul și cooperarea au fost întotdeauna pe primul loc. Am convingerea că vom continua să gândim și să dezvoltăm idei și proiecte care vor aduce plus valoare, atât partidului, cât și cetățenilor pe care îi reprezentăm în Parlament.

Mulțumesc domnului președinte Marcel Ciolacu, Prim Ministrul României, colegilor și prietenilor mei pentru susținerea și aprecierea lor.

Rămânem alături de oameni!”

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: