Ciprian Şerban (PSD): La fiecare 12 minute, o persoană este victimă a violenței

ciprian serban
ciprian serban

La fiecare 12 minute o persoană este victimă a violenței, iar 66% din actele de violență sesizate sunt îndreptate împotriva femeilor, susține liderul de grup PSD din Camera Deputaţilor, Ciprian Șerban, într-un mesaj postat pe Facebook. Potrivit acestuia, 80% dintre copiii abuzați sexual sunt fete, iar în acest context anunță că Partidul Social Democrat a lansat, astăzi, o nouă campanie: 𝗦𝗧𝗢𝗣 𝘃𝗶𝗼𝗹𝗲𝗻𝘁̦𝗲𝗶 𝗶̂𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗹𝗼𝗿!

❗️La fiecare 12 minute, o persoană este victimă a violenței.

❗️66% din actele de violență sesizate sunt îndreptate împotriva femeilor.
❗️80% dintre copiii abuzați sexual sunt fete.
👉#PartidulSocialDemocrat, cel mai ferm și necondiționat adept al protejării femeilor și al persoanelor vulnerabile, a lansat, astăzi, o nouă campanie:𝗦𝗧𝗢𝗣 𝘃𝗶𝗼𝗹𝗲𝗻𝘁̦𝗲𝗶 𝗶̂𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗹𝗼𝗿!
☝️0800 500 333 este numărul de telefon unde, printr-un apel gratuit, poate cere ajutor orice victimă a violenței și care a fost anunțat de Prim Ministrul Marcel Ciolacu, președintele PSD, care și-a manifestat explicit implicarea în această campanie.
🤝Susțin cu toată responsabilitatea programele inițiate de președintele Marcel Ciolacu, un neobosit militant al respectării drepturilor femeilor, prin care promovăm eliminarea violenței asupra femeilor și a violenței domestice. 37% din cazurile de violență fizică asupra femeilor au loc acasă. Din păcate, prea puține victime ale agresiunilor fizice și hărțuirilor reclamă atacurile la poliție.
👉Emanciparea unei nații se măsoară și prin grija pe care o are pentru persoanele vulnerabile, iar orice femeie, orice copil, orice persoană abuzată trebuie să știe că NU este singură, că are unde să găsească sprijin!
🔴⚪️#PSD cheamă românii la solidaritate! Împreună putem elimina violența asupra femeilor și violența domestică!
☝️În primele 10 luni ale anului 2023, numărul faptelor penale în domeniul violenței domestice a crescut cu 4,85%, față de primele 10 luni ale anului 2022.
𝗦𝗧𝗢𝗣 𝘃𝗶𝗼𝗹𝗲𝗻𝘁̦𝗲𝗶 𝗶̂𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗹𝗼𝗿!

https://www.psd.ro/pro…/stop-violentei-impotriva-femeilor/, scrie Ciprian Șerban pe pagina sa de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: