Circ în direct. Macovei, reacție uimitoare: „Asta e agresiune fizică”

Monica Macovei participă în această seară la o dezbatere televizată împreună cu reprezentantul lui Călin Popescu Tăriceanu,  purtătorul său de cuvânt, Grațiela Gavrilescu.

Monica Macovei a criticat absența candidatului Călin Popescu Tăriceanu din platoul emisiunii, motiv pentru a scos un cartonaș pe care scria „Călin Popescu Tăriceanu-ABSENT NEMOTIVAT”.

Moderatorul emisiunii a încercat să îi ia Monicăi Macovei hârtia, însă fostul ministru al Justiției a insistat să o păstreze, acuzându-l pe moderator de „agresiune”.

Grațiela Gavrilescu, purtătorul de cuvânt al lui Tăriceanu, a întors cartonașul, replicând că nu poate sta în emisiune „așa”.

Aceasta a mai declarat că Tăriceanu are un program bine stabilit și că nu poate participa la emisiune, motiv pentru care îl reprezintă ea însăși în calitate de purtător de cuvânt.

În replică, Macovei l-a numit în repetate rânduri pe Tăriceanu „laș”.

„Aceste dezbateri sunt pentru electorat să vadă cum sunt candidații. Eu am venit la dezbatere chiar așa bolnavă cum sunt. Am venit să vorbesc cu un alt candidat, cu domnul Tăriceanu, dar domnul Tăriceanu e absent. El pentru ce candidează? Domnul Tăriceanu e laș. Știu că e laș pentru că am fost în Guvernul său și știu că voia să mă dea afară că nu semnam actele pe care le dorea el”, a spus Macovei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: