Skip to content
Politică

Circ la MAE: secretarul general adjunct are fantezii comuniste și se crede Joker FOTO

QuirkyByte.com

Ciitiți în cele ce urmează despre circul de la Ministerul Afacerilor Externe (MAE): secretarul general adjunct – numit în această funcție de către premierul Mihai Tudose – are fantezii comuniste și se crede Joker (unul dintre antagoniștii din seria Batman).

Bogdan Alexandru Moisii

Este vorba despre un anume Bogdan Moisii (foto sus; captură Realitatea.net), care – după cum puteți vedea în imaginea de mai sus – și-a pus la coperta de pe Facebook stema Republicii Socialiste România, iar la profil o poză în care apare machiat ca Joker.

În februarie 2017, Bogdan Moisii a fost angajat pe postul de consilier al ministrului Teodor Meleșcanu, pe „probleme speciale”. Soția sa, Roxana Moisii, a fost avansată în grad la excepțional de către Meleșcanu, scrie vineri România Liberă. Până să ajungă în slujba lui Meleșcanu, proaspătul SGA trăia din indemnizația de „soț însoțitor”, inclusă în salariul soției sale. Roxana Moisii lucrează la Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană. Pentru a-și urma soția la Bruxelles, Bogdan Moisii s-a suspendat din funcția de consilier juridic la Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Citiți AICI despre alte cazuri dubioase de numiri la MAE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *