Skip to content
Politică

Circ la strângerea de semnături pentru Piedone. Fostul primar a făcut o baie de mulțime într-un cartier social din Sectorul 4 (VIDEO)

Circ la strângerea de semnături pentru Cristian Popescu Piedone. Fostul primar a făcut o baie de mulțime într-un cartier social din Sectorul 4, pe care intenţionează să îl conducă din nou.

După schimbul de replici dintre Piedone și Maria Grapini cu privire la adeziunea la PPU-SL și după ce sediul de campanie i-a fost vandalizat, Piedone a ieșit la strâns de semnături într-un cartier social din Sectorul 4, transmite b1.ro.

CITIŢI ŞI: Biroul lui Piedone, vandalizat. Pe cine aruncă vina fostul primar FOTO

Fostul edil a fost înconjurat de oameni de toate vârstele care s-au înghesuit să semneze pe listele de susținere și să-i vorbească acestuia despre problemele cu care se confruntă. Mulți dintre ei susțin că îl vor vota din nou pe Cristian Popescu Piedone, pentru că acesta le-a oferit locuințe în vremea când se afla la conducerea sectorului.

Oamenii au scandat numele lui Piedone și l-au aplaudat pe acesta, iar în momentul în care câțiva polițiști și-au făcut apariția în zonă, bucureștenii au început să-i huiduie pe aceştia.

”Știți foarte bine ce a fost aici acum opt ani. Știți că biroul meu a fost strada”, le-a spus Piedone oamenilor.

”Am început ieri (strângerea de semnături – n.r.), azi cred că strâng peste 2.000-2.500 nu e nicio problemă, vom strânge semnăturile, probabil că luni o să îmi depun candidatura”, a declarat Piedone înainte de a pleca din zonă cu mașina sa de teren.

 

 

Vedeţi AICI imaginile cu baia de mulţime a lui Piedone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *