Skip to content
Politică

Circulația feroviară între Brașov și Predeal a fost întreruptă FOTO

cotidianul.ro

Circulația feroviară este închisă între Brașov și Predeal, luni dimineață, începând cu ora 07:30, din cauza unui copac care a fost doborât de vântul puternic pe linia de contact.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunţat echipele de intervenție acționează pe intervalul de stații Timişu de Sus – Dârste pentru îndepărtarea unui copac prăbuşit pe linia de contact. Copacul smuls de rafalele puternice de vânt, care au depăşit în această zonă viteza de 80 de km pe oră, a rămas sprijinit pe firul de înaltă tensiune, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică, potrivit realiteatea.net

6 trenuri de călători – R 3023, IR 15538, IR 14034, IR 1644, IR 1632, IR 1745 – staționează temporar în gările Timişu de Sus, Dârste, Braşov şi Predeal, iar R 3023 staționează între Dârste şi Timişu de Sus.

La fața locului se află personalul feroviar care va interveni pentru îndepărtarea copacului şi remedierea deranjamentelor tehnice produse la linia de contact, astfel încât să poată fi realimentată linia de contact cu energie electrică, iar trenurile să fie reînscrise în circulație în condiții de siguranță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *