Skip to content
Societate

Circulaţie în condiţii de ceaţă densă, în judeţele Maramureş, Sălaj, Cluj şi Satu Mare

radioconstanta.ro

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, sâmbătă dimineaţă, pe mai multe drumuri din judeţele Maramureş, Sălaj, Cluj şi Satu Mare, anunţă Centrul Infotrafic. Acestea se află sub Cod galben de ceaţă până la ora 9.00, în timp ce în unele zone din judeţele Alba, Mureş şi Harghita ceaţa va persista până la prânz, potrivit news.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţă, traficul se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind diminuată pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

" "

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteza redusă, să evite manevrele periculoase în condiţii de vizibilitate scăzută şi să folosească luminile de ceaţă ale autovehiculelor.

De altfel, meteorologii au emis o atenţionare de tip nowcasting Cod galben de ceaţă, valabilă până la ora 9.00, pentru judeţele Maramureş, Sălaj, Cluj şi Satu Mare. Astfel, se va semnala, local, ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Totodată, ceaţa pote fi însoţită de depunere de chiciură.

O altă atenţionare Cod galben este valabilă până la ora 11.00, în zona joasă a judeţelor Alba şi Mureş, precum şi în mai multe localităţi din Harghita. Şi acolo va fi ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, dar şi depuneri de chiciură.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *