Circulaţie în condiţii de ceaţă în judeţele Arad, Caraş-Severin, Prahova şi Timiş

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Centrul Infotrafic anunţă, sâmbătă, că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, dar se circulă în condiţii de ceaţă în judeţele Arad, Caraş-Severin, Prahova şi Timiş. De asemenea, din cauza vântului puternic, sunt sistate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Mangalia.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile”, anunţă, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că, pe DN 79, între localităţile Salonta şi Inand, judeţul Bihor, traficul rutier se desfăşoară în continuare alternativ, pe un sens, însă fără valori ridicate de circulaţie, după ce un tir a rămas imobilizat pe carosabil din cauza unei defecţiuni tehnice.

Autocamionul este semnalizat corespunzător şi se estimează ca în cursul dimineţii să fie extras cu ajutorul unui utilaj de mare tonaj.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: