Skip to content
Social Societate

Circulație îngreunată pe autostrăzi: Zăpada le dă bătăi de cap șoferilor

Traficul pe Autostrada Soarelui, începând de la kilometrul 193 până la Autostrada A4 Ovidiu-Agigea şi pe toată lungimea acesteia, se desfăşoară în condiţii de ninsoare.

Aşa arată Centrul Infotrafic, potrivit căruia carosabilul este acoperit cu un strat subţire de zăpadă. De asemenea, ninge uşor şi pe Autostrada A1 Sibiu-Deva.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că ninge pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, de la kilometrul 193 până la Autostrada A4 Ovidiu-Agigea şi pe toată lungimea acesteia, fără viscol, iar carosabilul este acoperit cu un strat subţire de zăpadă. Se acţionează cu utilaje şi material antiderapant. Ninge uşor şi pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 238-309, precum şi pe DN 7 Valea Oltului, însă momentan nu sunt depuneri de zăpadă pe carosabil, potrivit evz.ro.

Centrul Infotrafic mai arată că pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti-Ploieşti, dar şi pe DN 1 în staţiunile de pe Valea Prahovei nu sunt precipitaţii, carosabilul este curat, iar valorile de trafic sunt scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *