Skip to content
Societate

Circulație îngreunată pe Valea Prahovei, după un accident rutier

Accident pe centura oraşului Sinaia, soldat cu rănirea a două persoane; aglomeraţie pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers.

„Pe DN 1 Braşov – Ploieşti, pe centura Sinaia, la kilometrul 125+700 metri, judeţul Prahova, a avut loc un accident, în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea a două persoane. Circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, citat de news.ro.

Totodată, la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie, din cauza numărului mare de autovehicule, pe Valea Prahovei, între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, precum şi pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren pentru dirijarea circulaţiei, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia de la condus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *