Skip to content
Societate

Circulaţie întreruptă pe două drumuri naţionale din Hunedoara şi Cluj, dar şi pe un drum judeţean din Gorj, în urma ploilor şi inundaţiilor

Circulaţia rutieră este întreruptă, sâmbătă, pe două drumuri naţionale – DN 66A în judeţul Hunedoara şi DN 1R în judeţul Cluj – şi un drum judeţean din Gorj, din cauza ploilor abundente şi inundaţiilor din ultimele zile, anunţă Centrul Infotrafic, citat de news.ro

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţă, sunt semnalate două drumuri naţionale, respectiv un drum judeţean cu circulaţia rutieră întreruptă ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Astfel, DN 66A Uricani – Câmpul lui Neag este blocat, la kilometrul 27+900 de metri, în judeţul Hunedoara, traficul auto fiind deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului.

De asemenea, este blocat DN 1R, în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj, circulaţia fiind deviată pe DJ 126, prin localitate.

Traficul este oprit şi pe DJ 672C, în localitatea Runcu, judeţul Gorj.

Totodată, pentru a permite desfăşurarea unei competiţii automobilistice, sâmbătă, în intervalul orar 09.30 – 16.30, vor fi instituite restricţii de circulaţie pe DN 7C (Transfăgărăşan), pe tronsonul kilometric 62 (Barajul Vidraru) – 104 (Conacul Ursului).

Pe de altă parte, valorile de trafic pe centura Capitalei sunt crescute dinspre localitatea Glina către Autostrada A2 (localitatea Manolache). Având în vedere vremea frumoasă din acest week-end, se preconizează că traficul auto către litoral va fi intens.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *