Skip to content
Societate

Circulaţie oprită pe DN 14, între Daneş şi Sighişoara, unde există pericolul căderii de arbori pe şosea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, miercuri, este închisă circulaţia pe DN 14, între Daneş si Sighişoara, din cauză că în zonă există pericolul căderii de arbori pe şosea.

Miercuri, 17.03.2021, din cauza pericolului de căderi de arbori pe partea carosabilă, CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au luat decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN14 între Daneş si Sighişoara (km 87+600 – km 89+400). Menţionăm că drumarii de la CNAIR, reprezentanţi ai ISU Mureş, Poliţiei Rutiere Sighişoara şi ai Ocolului Silvic Sighişoara acţionează pe acest sector de drum pentru îndepărtarea pericolului, prin toaletarea arborilor ce prezintă riscul de a cădea pe carosabil„, arată CNAIR.

Conform sursei citate, Direcţiile Regionale de Dumuri şi Poduri sunt mobilizate pentru cod roşu şi toate utilajele sunt pregătite pentru a acţiona acolo unde este cazul.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, în zona respectivă sunt mai mulţi arbori căzuţi şi se intervine pentru îndepărtarea lor, scrie news.ro.

Incidente similare au avut loc şi în judeţul Covasna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *