Cîrstoiu nu are nimic de reproşat fostului ministru Bănicioiu în legătură cu momentele de după incendiul de la Colectiv

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Primăria Generală, afirmă, răspunzând unei întrebări în emisiunea Insider Politic, de la Prima Tv, că nu are a reproşa ministrului Nicolae Bănicioiu în legătură cu modul în care a gestionat situaţia de după incendiul din octombrie 2015, din clubul Colectiv. Cîrstoiu are şi o explicaţie cu privire la afirmaţia ministrului – „avem de toate” – dar consideră că acel răspuns „e mai puţin important” şi că discuţia trebuie să fie despre Capitală.

Întrebat, în emisiunea Insider Politic, difuzată sâmbătă de Prima Tv, dacă are ceva de reproşat fostului ministru al Sănătăţii din anul 2015, Nicolae Bănicioiu, cu privire la modul în care a gestionat situaţia generată de incendiul de la clubul Colectiv, medicul Cătălin Cîrstoiu a răspuns: „Nu”
„Domnul Bănicioiu a fost prezent, a fost activ, a răspuns oricăror solicitări”, a argumentat Cîrstoiu.
Acesta a încercat să explice şi afirmaţia fostului ministru în privinţa gestionării situaţiei zecilor de oameni cu arsuri extrem de grave: „Avem de toate”.
„Eu cred că răspunsul trebuie interpretat în contextul zilei respective, pentru că în momentul ăla chiar a fost o luptă, a fost o luptă reală în a avea toate resursele. Probabil că Nicu Bănicioiu în sensul ăsta a dat acest răspuns, dar eu zic că e mai puţin important, eu zic că trebuie să vorbim despre Capitală”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.
Cîrstoiu a spus şi ce îşi reproşează, cu privire la momentul Colectiv:
„Faptul că poate nu am fost eu mai decis în a spune că spitalele noastre din vremea respectivă aveau capacitatea de a trata în acut oamenii respectivi”.
CIteste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL