Skip to content
Politică

Cîțu: Aprobăm rectificarea bugetară marți chiar și în cazul în care miniștrii USR PLUS demisionează

news.ro

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că va ţine şedinţa de Guvern de marţi chiar în eventualitatea în care miniştrii USR PLUS din Executiv vor demisiona.

Întrebat dacă va ţine şedinţa de Guvern, care are pe agendă rectificarea bugetară, dacă respectivii miniştri din coaliţie demisionează luni, Cîţu a răspuns: „Bineînţeles”.

Mâine o să fie aprobată rectificarea bugetară. Avem 850 de milioane de lei doar pentru calamităţi pe care trebuie să îi dăm urgent, după ce se aprobă OUG pentru rectificarea bugetară vom aproba acest HG care va da o sumă importantă comunităţilor pentru calamităţile în urma inundaţiilor din acest an”, a anunţat, luni seară, premierul florin Cîţu.

 

Potrivit site-ului Executivului, şedinţa de Guvern este programată marţi, la ora 14,00.

Întrebat de ce a crescut Fondul din care se plătesc bani pentru primării, Cîțu a spus „pentru că avem 850 milioane de lei doar pentru calamități pe care trebuie să-i dăm urgent. După ce aprobă OUG pentru rectificarea bugetară vom aproba acest HG care va da o sumă importantă comunităților pentru calamitățile în urma inundațiilor din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *