Skip to content
Politică

Cîțu arată fața neagră a schimbării Codului Fiscal: Ofensivă asupra sectorului privat!

epochtimes-romania.com
" "

Liberalul Florin Cîţu, preşedintele Comisiei economice din Senat, prezent la Pitești, la o întâlnire cu oamenii de afaceri organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, a adus o serie de critici dure la adresa măsurilor fiscale ale guvernării PSD-ALDE.

„Forţa de muncă şi fiscalitatea sunt cele două probleme care văd că vin cel mai des din partea oamenilor de afaceri. Lipsa forţei de muncă sau impozitarea forţei de muncă, apoi aceste schimbări ale Codului fiscal care nu se mai termină”, a declarat Cîţu, conform Agerpres.

" "
" "

Mai mult, politicianul a ținut să precizeze că ultimul an a marcat o adevărată ofensivă legislativă care afectează sectorul privat.

„Este clar că în ultimele 12 – 13 luni am asistat la o nouă paradigmă, care se concretizează pe zi ce trece într-o ofensivă asupra sectorului privat. Cheltuielile de la buget sunt din ce în ce mai mari (…) şi trebuie să vină banii de undeva. (…) 2018 a început mult mai dur decât anul trecut, pe partea fiscală deja avem ordonanţe după ordonanţe care se anulează între ele. Problema este că multe dintre ele sunt date şi de abia acum trec prin Parlament, unde pot să fie schimbate. (…) Deci este un mediu volatil, ceea ce a fost intuit şi de raportul Comisiei Europene”, a spus senatorul liberal.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *