Skip to content
Politică

Cîţu: Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, Ilfov aproape 18 la sută, deci lucrurile merg bine

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Premierul Florin Cîţu afirmă că în Bucureşti s-a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, iar în Ilfov de aproape 18 la sută.

Deci lucrurile merg bine şi putem, avem şansa să ajungem la 50% la sfârşitul lunii mai”, susţine Cîţu, menţionând că mai multe oraşe din ţară se pregătesc să deschidă centre de vaccinare de tip drive thru.

" "
" "

O altă veste bună, zic eu, deşi nu este la fel de bună ca la Cluj, Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, Ilfov aproape 18 la sută, deci lucrurile merg bine şi putem, avem şansa să ajungem la 50% la sfârşitul lunii mai, aşa cum spuneam. Trebuie să ne vaccinăm„, a declarat Florin Cîţu, duminică după-amiază, după ce a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI).

El a adăugat că în mai multe oraşe din ţară se vor înfiinţa centre de vaccinare de tip drive thru.

Am aflat acum că mai sunt, eu credeam că la Bucureşti o să fie primul centru de vaccinare drive thru, înţeleg că este o competiţie, că în ţară mai sunt câteva oraşe, municipii care se pregătesc pentru  acest lucru. Asta înseamnă că lumea înţelege importanţa vaccinării”, a subliniat Cîţu.

2 comentarii la “Cîţu: Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, Ilfov aproape 18 la sută, deci lucrurile merg bine

  1. & Dacă vaccinarea are vreo „corespondență” cu implementarea digitalizării și a tehnologiilor 5 G, Mircea Geoană transmițându-i lui Iohannis că ”NU DIGITALIZAREA E SOLUTIA MAGICA” , ?
    inPolitics.ro, ?

  2. @ Deci, fiind o discuție și despre asimilarea noilor tehnologii de către populația matură și vârstnică ,persoane ce au un „fond informațional din vechile tehnologii „, și asimilarea noilor tehnologii de către populația tânără, populație ce are o capacitate mai crescută de asimilare a noilor tehnologii, având mai puțină informație despre vechile tehnologii, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *