Skip to content
Economie

Cîţu, despre moţiunea de cenzură a PSD: În acest moment s-au găsit să arunce ţara în aer

Inquam Photos/George Calin
" "

Florin Cîţu a declarat că prin depunerea moţiunii de cenzură PSD încearcă să arunce în aer economia ţării. Ministrul a precizat că investitorii străini deja se întreabă ce se întâmplă cu Guvernul. În context, Cîţu l-a invitat pe Marcel Ciolacu să vină la Ministerul Finanţelor pentru a-i explica exact situaţia din România.

Suntem încă în stare de alertă şi au depus această moţiune, deşi este în afara sesiunii Parlamentului. Sunt aceiaşi oameni care au pus condiţii la prelungirea stării de urgenţă, la prelungirea stării de alertă, aceiasi oameni pe care i-am numit criminali atunci.

" "
" "

Criza din sănătate nu s-a rezolvat, criza economică s-ar putea să mai continue. În acest moment s-au găsit să arunce ţara în aer. Investitorii străini se întreabă ce se întâmplă cu guvernul. În toată Europa suntem singurii care au această problemă. Doar în România acest grup infracţional controlează Parlamentul şi face orice pentru a distruge România.

Îi propun domnului Ciolacu să vină cu cele trei garnituri de specialişti la Ministerul Finanţelor Publice să-i explic şi să-i arăt exact situaţia din România, dăm noi cafeaua. Dacă înţeleg ce spun, vor retrage moţiunea. E o invitaţie oficială.

Am făcut un efort pentru a creşte pensiile şi alocatiile. Domnul Ciolacu să-mi găsească o altă ţară care a făcut asta anul acesta„, a spus Florin Cîţu la Realitatea Plus.

Guvernul a reclamat la Curtea Constituţională moţiunea de cenzură iniţiată de PSD. Şeful Cancelariei Primului-Ministru, Ionel Dancă, a acuzat PSD că a încălcat Constituţia, susţinând că scopul depunerii moţiunii de cenzură este de a crea haos, şi le-a cerut social-democraţilor să amâne votul până după pronunţarea CCR.

Curtea Constituţională a României a stabilit data de 1 septembrie ca termen de transmitere a punctelor de vedere de la Guvern şi Parlament privind existenţa unui conflict juridic, urmare a depunerii moţiunii de cenzură în sesiune extraordinară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *