Skip to content
Politică

Cîţu, despre numirea lui Victor Costache în funcţia de consilier: Am nevoie de un specialist în medicină alături de mine

Facebook/Victor Costache

Premierul Florin Cîţu a precizat miercuri că i-a acordat calitatea de consilier onorific lui Victor Costache, fost ministru al Sănătăţii, întrucât are nevoie de „un specialist în medicină”, menţionând că fostul ministru este „un specialist recunoscut la nivel mondial”.

Victor Costache nu este secretar de stat, este consilier onorific. Îl recomandă o carieră de chirurg internaţional recunoscut, de Academia Franceză – dacă dumneavoastră mă întrebaţi ce îl recomandă pe Victor Costache, îmi pare rău.

Pentru că am nevoie de un specialist în medicină alături de mine, iar Victor Costache este un specialist recunoscut la nivel mondial”, a declarat Florin Cîţu la Palatul Victoria, întrebat ce-l recomandă pe Victor Costache.

Printr-o decizie publicată pe 1 februarie în Monitorul Oficial, şeful Executivului a aprobat acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului lui Victor Costache. Potrivit acestei decizii, activitatea lui Costache va fi neremunerată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *