Skip to content
Politică

Cîţu: Execuţia bugetară pe primele două luni şi ceea ce avem preliminar pe martie ne arată o creştere a cheltuielilor de personal

Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat că execuţia bugetară pe primele două luni şi cea preliminară pe luna martie arată o creştere a cheltuielilor de personal. „I-am cerut ministrului Finanţelor să prezinte în şedinţa următoare o extrapolare, pe baza execuţiei bugetare a cheltuielilor de personal până la finalul anului pentru toţi ordonatorii de credite”, a precizat premierul care a adăugat că există o limită 110 miliarde lei în buget care nu va fi depăşită, potrivit news.ro.

„Am discutat despre cheltuielile de personal. Pentru execuţia bugetară pe primele două luni şi ceea ce avem preliminar pe luna martie ne arată o creştere a cheltuielilor de personal. I-am cerut ministrului Finanţelor să prezinte în şedinţa următoare o extrapolare, pe baza execuţiei bugetare a cheltuielilor de personal până la finalul anului pentru toţi ordonatorii de credite. Avem o limită 110 miliarde lei în buget pe care nu o vom depăşi. Mie îmi arată că până acum execuţia arată o creştere mai mare decât estimam a cheltuielilor de personal şi vreau să ştiu de unde vine această cheltuială de personal mai mare, pentru că ştiţi foarte bine că legislaţia în vigoare nu ar fi permis acest lucru”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *