Skip to content
Politică

Cîțu felicită persoanele care s-au vaccinat. „Este singura modalitate de a scăpa de această pandemie și de a reveni la normal”

news.ro

Premierul Florin Cîţu a transmis, duminică, mulţumiri persoanelor care s-au vaccinat şi s-au alăturat, în acest fel, luptei împotriva COVID-19. „Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie şi de a reveni cât mai repede la normalitate”, a subliniat Cîţu.

Aş vrea să pot mulţumi personal fiecărui om care s-a vaccinat. Fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19.

Mulţumesc, de asemenea, persoanelor publice care au ales să facă acest lucru în mod deschis şi au transmis un mesaj important în societate”, a afirmat Florin Cîţu, duminică seară, într-o postare pe Facebook.

El a reiterat că „vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie şi de a reveni cât mai repede la normalitate”.Postarea sa este însoţită de fotografii ale unor persoane care s-au vaccinat şi mesaje ale acestora, între care şi Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *