Skip to content
Politică

Cîţu fentează din nou conducerea PNL şi numeşte un secretar de stat la MAE fără acordul BPN

Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu l-a numit pe Andrei Novac secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe împotriva deciziei Biroului Politic Național al PNL. Numirea a fost publicată vineri în Monitorul Oficial, potrivit site-ului institutiei.

Novac este ginerele președintelui CJ Constanța, Mihai Lupu, care a avut în cadrul discursului de la conferința de alegeri din Constanța de luni o serie de atacuri la adresa lui Ludovic Orban, liberalii constănțeni prezenți au fost surprinși de discursul lui Lupu.

Potrivit deciziei Biroului Politic Național al PNL și a înțelegerii dintre filialele în distribuția pozițiilor de demnitate publică nu era prevăzută în dreptul PNL Constanța postul de secretar de stat la Externe, iar toate pozițiile care au revenit PNL Constanța sunt ocupate.

Astfel, postul de secretar de stat la MAE trebuia să revină PNL Diaspora, pentru Rareș Burlacu, care a fost validat de BPN-ul liberalilor. Potrivit HotNews, a doua persoană validată pentru poziția de secretar de stat MAE a fost Dragoș Preda, din partea PNL Prahova.

1 comentariu la “Cîţu fentează din nou conducerea PNL şi numeşte un secretar de stat la MAE fără acordul BPN

  1. Este interesant de investigat CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ al lui ANDREI NOVAC, recent încheiat cu INSTITUTUL CULTURAL ROMÂN.
    La INSTITUTUL CULTURAL ROMÂN a fost TRANSFERAT ILEGAT de la BIBLIOTECA NAȚIONALĂ. După ce a dat un CONCURS ARANJAT la bibliotecă (a concurat de unul singur), a fost ANGAJAT FICTIV PE JUMĂTATE DE NORMĂ doar pentru a fi TRANSFERAT PE NORMĂ ÎNTREAGĂ, așa cum reiese din aceasta adresa: https://ibb.co/8Pds1Kx .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *