Skip to content
Politică

Cîţu: Îi auzim pe şoferi cât de supăraţi sunt. Toţi am fi supăraţi dacă am fi stat în trafic cu orele

Inquam Photos / Ilona Andrei

Premierul Florin Cîţu le-a transmis şoferilor care transportă marfuri că va fi rezolvată problema carantinării celor care vin din zone roşii, nemaifiind nevoie să stea în carantină. El a mai spus că proiectul Pasajului Mogoşoaia a fost făcut cu şase luni înainte de termen, însă la PSD a stat trei ani în sertare, cât social-democraţii au fost la guvernare, sau opt ani cât PSD a avut conducerea Primăriei Capitalei.

„Da, îi auzim pe şoferi cât de supăraţi sunt şi e normal. Toţi am fi supăraţi dacă am fi stat în trafic cu orele. Acest pasaj rezolvă o problem majoră pentru Centură. Dacă m-ar putea auzi, ar afla că s-a rezolvat şi problema cu carantinarea şoferilor care vin din exterior din zone roşii. Nu mai intră în carantinare sau dacă sunt vaccinaţi. Deci am rezolvat şi această problemă. Atâta timp cât voi suntem guvernare liberală, va rezolva problemele românilor şi va pune interesul românilor mai presus de orice. Felicitări constructorului, felicitări Ministerului, dar cu o floare nu se face primăvară. Vreau să avem mai multe astfel de obiective terminate înainte de termen. Nu doar unul. Acest pasaj a fost rezolvat cu 6 luni înainte de termen. PSD a avut acest proiect în buzunare vreu 3 ani de zile, a avut opt ani de zile Primăria Capitalei şi nu a făcut nimic. A venit PNL şi a rezolvat problema. Asta le transmit şoferilor”, a afirmat Florin Cîţu, joi la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoşoaia.

Chestionat despre problemele blocajelor în trafic ale românilor, Cîţu a răspuns: „Am făcut şi eu ceva timp. Am venit şi eu prin oraş. Cred că 40 de minute. Am stat în trafic. Să ştiţi că eu nu vin cu maşini în faţa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *