Skip to content
Politică

Cîțu, în prezent premier, se laudă cu performanțele din viitor: Vom avea printre cele mai mari creșteri economice din UE

Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, că se vor face investiții serioase și România va avea una dintre cele mai mari creșteri economice din Uniunea Europeană. Mai apoi, vor exista bani pentru creșterii de pensii, salarii și alocații.

„Prioritatea acestei guvernări o reprezintă investițiil. (…) Nu dezvolți o țară, nu modernizezi o țară, alocând bani către asistență socială, din contră, îi faci prizonieri pe acei oameni în sărăcie.

Soluția liberală de a scoate România din sărăcie o reprezintă investițiile. Am investit, avem creștere economică, vom avea printre cele mai mari creșteri economice din UE și atunci veți vedea că vom avea bani să plătim și pensii mai mari, și alocații, și salarii. Dar așa merg lucrurile: întâi investești, apoi împarți, că altfel împarți doar împrumuturi. 

Moldova are o șansă acum, sunt două autostrăzi care vor trece pe aici. Au finanțare și în bugetul de stat și în PNRR și prin fondurile europene. Numai prin conectarea tuturor centrelor mari din România putem să modernizăm țara. Investițiile sunt cheia”, a declarat premierul Florin Cîțu.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *