Skip to content
Politică

Cîţu, întrebat dacă demisia Mioarei Costin e o recunoaştere a autenticităţii documentului de la Guvern: Şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a precizat că demisia Mioarei Costin din funcţia de consilier de stat nu eeste o recunoaştere a autenticităţii documentului cu antetul Guvernului privind strategia sa de campania internă a PNL.

El a mai explicat că demisia acesteia a fost un act unilateral şi Costin „şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu”. De asemenea, şeful Executivului a adăugat că, în acest moment, Mioara Costin nu se va regăsi în altă zonă a lui de comunicare, la partid sau Senat.

Nu, nu au nicio legătură aceste lucruri. Nu. Demisia este un act unilateral. Eu am spus doar că acel consilier şi-a făcut treaba şi şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu.

Există deja o demisie. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat”, a explicat Florin Cîţu, într-o declaraţie de presă, după ce a participat la conferinţa de alegeri de sâmbătă a PNL Bucureşti, întrebat dacă faptul că a acceptat demisia Mioarei Costin e o recunoaşterea a autenticităţii acelui document.

Chestionat dacă Mioara Costin se va regăsi în echipa sa, într-o altă zonă de comunicare, la PNL sau la Senat, premierul a răspuns: „În acest moment, nu”.

Consilierul premierului Mioara Costin, al cărei nume apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL, a demisionat, decizia de eliberare din funcţie fiind publicată, joi seară, în Monitorul Oficial.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *