Skip to content
Politică

Cîţu îşi pune mandatul pe masă dacă Parlamentul nu aprobă Legea consumatorului vulnerabil

captura video

Premierul Florin Cîţu a declarat că este pregătit să îşi asume răspunderea pe Legea consumatorului vulnerabil, în cazul în care Parlamentul României nu aprobă această lege într-o săptămână.

În perioada următoare trebuie să aprobăm Legea consumatorului vulnerabil şi vă spun că, dacă Parlamentul României nu aprobă într-o săptămână, voi cere în Biroul Politic Naţional al PNL să pot să îmi asum eu răspunderea la Guvern pe această lege pentru că văd că se ţin BPR pe la 11 noaptea, pe la 12, dar niciodată nu se ţin pentru Legea consumatorului vulnerabil, se ţin pentru altceva”, a declarat luni seara, Florin Cîţu.

Premierul a adăugat că urmează să fie aprobată şi o ordonanţă de urgenţă care acordă compensaţii pentru facturile românilor. ”Avem de aprobat ordonanţa de urgenţă care compensează o parte din facturile românilor, suntem încă în pandemie, avem de gestionat această situaţie cum să fii ministru al Sănătăţii şi să pleci în mijlocul pandemiei? Cum să conduci alte ministere şi să laşi ţara fără guvern în acest moment şi să te asociezi cu AUR?”, a mai declarat Cîţu, referindu-se la retagerea miniştrilor USR PLUS din Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *