Skip to content
Politică

Cîţu, la Constanţa: Am venit special aici pentru că vreau să pregătim cât mai bine acest sezon estival. Fără mască pe plajă, de la 1 iunie

Facebook/Florin Citu

Premierul Florin Cîţu, care face, joi, o vizită la Constanţa, a afirmat că s-a dus pentru a pregăti cât mai bine sezonul estival. Premierul vrea ca sezonul să fie ”de succes”, dar şi sigur.

Am venit special aici pentru că vreau să prgătim cât mai bine acest sezon estival ”, a declarat joi, la Constanţa premierul Florin Cîţu.

Acesta vrea ca autorităţile şi operatorii economici să lucreze împreună pentru a avea un sezon estival ”de succes”, dar sigur.

E important ca, după un an de pandemie, vreau să arătăm că putem deschide în siguranţă sezonul estival. După discuţia de astăazi avem câteva soluţii interesante şi avem susţinerea industriei şi pentru campania de vaccinare”, a mai declarat premierul, citat de news.ro.

Am vorbit de propuneri pentru Comitetul ministerial de mâine, care vizează industria turismului. Unele sunt prezentate în spaţiul public – să putem fi pe plajă fără mască, în restaurant cu capacitate maximă în anumite condiţii. Din partea industriei am primit propuneri şi soluţii foarte bune pe care le punem în discuţia comitetului interministeriel.

Cred că pentru 1 iunie putem vorbi deja de eliminarea purtatului măștii pe plajă. Deci aici e consens. Condiția e distanțarea pe plajă între șezlonguri, iar industria e de acord. Cred că această condiție minimă o putem anunța. Fără mască pe plajă de la 1 iunie”, a adăugat acesta.

Acesta anunţă 2 etape de relaxare a măsurilor – prima etapă de la 1 iunie, a doua etapă de la 1 august.

Mă bucură susţinerea reprezentanţilor industriei pentru campanie de vaccinare”, a mai afirmat premierul.

Acesta a anunţat că există consens şi, de la 1 iunie, masca nu va mai fi obligatorie pe plajă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *