Skip to content
Politică

Cîţu: M-am uitat la câteva sondaje, puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope

Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL; Florin Cîţu, afirmă, luni, că PNL putea fi ”mult mai sus” în sondaje, dacă nu existau ”câteva sincope” în ultimele trei luni şi de aceea este necesară o evaluare intermediară a performanţei miniştrilor şi Guvernului.

Pe mine mă interesează PNL să aibă o performanţă bună şi m-am uitat la câteva sondaje. Astăzi puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope în ultimele trei luni de zile”, a afirmat, luni, Florin Cîţu, citat de news.ro.

Acesta a adăugat că ”nu trebuie să ne ascundem în spatele unor scuze”, iar Guvernul trebuie să performeze pentru a putea gestiona toate crizele cu care se confruntă, alături de implementarea PNRR.

Întrebat cine a generat sincopele la care face referire, Cîţu a afirmat: ”Toate discuţiile le am în coaliţie”.

Primele rezultate ale unor sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor sunt discutate în PNL, afirmă surse liberale.

Conform surselor citate, liderul PNL, Florin Cîţu, a organizat sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor, iar unele dintre rezultate au sosit.

Recent, în partid s-a discutat despre faptul că Florin Cîţu se gândeşte la o remaniere, în contextul în care PNL a crescut în sondaje. Ca urmare, liderul PNL consideră că este momentul să fie promovaţi oameni noi.

În 7 februarie, preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirma că ar vrea să îi vadă pe membrii Cabinetului Ciucă venind cu mai multe soluţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *