Skip to content
Politică

Cîţu merge cu căciula în mână în Parlament: Vom discuta cu cei care nu vor o criză politică

Facebook

Preşedintele ales al PNL, premierul Florin Cîţu, a declarat duminică, referitor la modul în care va reuşi să guverneze în continuare, că va discuta cu toate partidele parlamentare care nu vor o criză politică în România, menţionând că preferă varianta PNL-USR-UDMR şi voturile minorităţilor.

 

Vom discuta cu toţi cei care în Parlamentul României vor susţine un guvern şi nu vor o criză politică în România (…). Cu toate partidele. Pe de o parte, avem USR, care negociază cu PSD şi AUR, şi atunci nu ai ce să faci, nu negociem cu nimeni (…). În acest moment, avem o alianţă PSD-AUR-USR în Parlamentul României, care vrea să dea jos Guvernul.

Matematic, v-am spus preferinţa mea şi eu zic că varianta care are cele mai multe şanse este cea în care vom continua cu o guvernare PNL-USR-UDMR şi voturile minorităţilor. Asta este ce vreau eu, pentru asta mă voi lupta, asta voi negocia în Parlamentul României.

Atât timp cât USR îşi menţine opinia că vrea să dea jos Guvernul, alături de AUR şi de PSD, e complicat să discutăm cu ei. După ce decid dacă mai vor să stea cu PSD şi AUR, atunci discutăm cu ei„, a precizat Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *