Skip to content
Politică

Cîţu reacționează după avizul negativ pe buget al Consiliului Economic și Fiscal: Un consiliu politic, fără vreo răspundere pentru votul lor

Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a afirmat că România are, în acest an, un buget credibil care menţine în plan principal investiţiile, aceasta fiind opinia Consiliului Fiscal, un aviz al profesioniştilor, însă joi bugetul pentru 2021 a mers la avizare şi în Consiliul Economic şi Social, unul politic, „cu membri plătiţi din bani publici, dar fără vreun fel de răspundere pentru votul lor”. „Cum credeţi că o să fie avizul acestui consiliu politic? Vreau să comparaţi avizul de azi cu avizele date bugetelor care au distrus România în perioada 2017-2019”, a mai spus şeful Guvernului, potrivit news.ro.

„Este nevoie de reformă. Din temelii. Premieră în România. Consilul Fiscal consideră că România are, în acest an, un buget credibil care menţine în plan principal investiţiile. Acesta este avizul profesioniştilor.

" "

Astăzi, însă, bugetul a fost şi la Consiliul Economic şi Social pentru avizare. Un consiliu politic, cu membri plătiţi din bani publici, dar fără vreun fel de răspundere pentru votul lor. Trebuie să ştiţi şi acest adevăr.

Cum credeţi că o să fie avizul acestui consiliu politic? Vreau să comparaţi avizul de azi cu avizele date bugetelor care au distrus România în perioada 2017-2019”, a scris Florin Cîţu joi pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *