Skip to content
Politică

Cîțu s-a răzgândit şi vrea să se vadă cu Ciolacu: Îi fac o invitație oficială, să discutăm puțin pe tema PNRR

Inquam Photos/George Calin

Premierul Florin Cîțu spune că se va întâlni cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), precizând discuția va avea loc în cursul acestei săptămâni sau săptămâna viitoare.

Întrebat, luni, pe holurile Parlamentului, dacă s-a întâlnit sau urmează să se întâlnească cu Marcel Ciolacu, Florin Cîțu a răspuns: ”Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu săptămâna trecută și ne vom vedea, sper, cred că săptămâna aceasta, la Guvern.

Îi fac o invitație oficială, să discutăm puțin pe tema PNRR. (…) Nu m-am răzgândit, am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă acest lucru, depinde și de problemele domnului Ciolacu, vom discuta, dacă se poate, săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”.

Chestionat dacă va mai prezenta sau nu PNRR în Parlament, Citu a răspuns: „Vedem după aceea (n.r- după întâlnirea cu Ciolacu).

Marcel Ciolacu a anunțat, pe 16 mai, că în convorbirea telefonică avută cu premierul Florin Cîțu, au convenit să decidă luni împreună data şi locul în care va avea loc întâlnirea pe tema PNRR. Ulterior, reprezentanții Guvernului au transmis că premierul nu are programată luni vreo întâlnire cu președintele PSD și o astfel de întâlnire nu se regăsește nici pe agenda din această săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *