Skip to content
Politică

Cîţu şi-a declarat independenţa în faţa lui Orban. Dovada finală

Facebook
" "

Daniel Dragoș Tănăsoiu, fostul şef al Corpului de Control al Primului Ministru în guvernarea Orban, a transmis miercuri seara un mesaj de adio pe Facebook, în care susţine că a aflat de demiterea sa din Monitorul Oficial, în condiţiile în care actualul premier, Florin Cîţu, sau cineva din anturajul său nu a găsit timp să-l informeze despre decizia luată.

„Mulțumesc tuturor prietenilor mei de aici pentru gandurile frumoase pe care mi le-au transmis în urma anunțului meu legat de schimbarea locului de muncă.

" "
" "

Las în urmă o echipă de profesioniști, cu care am avut multe realizări. Eu sunt mandru de ceea ce am reușit să facem împreună în anul 2020 și le mulțumesc public pentru sprijinul pe care mi l-au arătat în acest an!

Ieri am aflat din monitorul oficial că am fost eliberat din funcția de Secretar de stat, Șef al Corpului de Control al PM, și regret că nu am primit această veste de la premierul nostru, care este și colegul meu de filială și care mă cunoaște foarte bine!

Și toate acestea, fără niciun reproș și fără să aibă cu mine o întânire minimală în care să-mi fie adusă la cunoștință decizia dumnealui.

Îmi pare rău și pentru colegii mei din filiala PNL a sectorului 5, care literalmente sunt bulversați – și când afirm asta, mă refer și la eliberarea din funcția de consilier de stat a bunului meu prieten și coleg de filială Dan Ștefan Meran”, mărturiseşte Tănăsoiu în mesajul postat pe Facebook.

Daniel Dragoş Tănăsoiu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat, şef al Corpului de control al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată, marţi, în Monitorul Oficial. Premierul Ludovic Orban îl numise pe Daniel Dragoș Tănăsoiu în funcția de șef al Corpului de Control al prim-ministrului, în locul lui Constantin Robu, care fusese eliberat din funcție.

Dragoș Tănăsoiu a fost mai mulți ani secretar general al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). În august 2017, Libertatea scria că o angajată a ANRE l-a reclamat pe acesta la Comisia de Etică pentru „comportament neadecvat”.

Potrivit declarațiilor de avere, Dragoș Tănăsoiu avea venituri la ANRE de peste 230 mii lei pe an, la care se adăugau venituri de peste 120 mii lei de la Compania Națională Aeroporturi București, din funcția de șef comunicare. Dragoș Tănăsoiu a fost în perioada guvernării Tăriceanu șeful direcției privatizare în Ministerul Transporturilor. Anterior, deținuse funcția de consilier în Consiliul General al Primăriei Capitalei din partea PD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *