Skip to content
Politică

Cîţu: Sper că putem să discutăm astăzi cu PSD despre propunerea de premier

news.ro

Prim-ministrul interimar Florin Cîţu, preşedintele PNL, şi-a exprimat speranţa ca în cadrul discuţiilor de duminică dintre PNL şi PSD să se ajungă la un acord în ce priveşte propunerea pentru funcţia de premier.

Nu am ajuns la aceste discuţii. Trebuie să ne înţelegem întâi pe partea de guvernare. De aici pornim. După ce avem un program de guvernare cu care toţi suntem de acord, putem să discutăm şi despre ministere. (…) Eu sper că putem să discutăm astăzi despre propunerea de premier şi apoi să mergem cu această propunere la preşedintele României. (…) Eu credeam că ieri (se va ajunge la un acord privind propunerea de premier, n.r.). Sper să fie astăzi„, a arătat Florin Cîţu, într-o declaraţie acordată presei la sediul formaţiunii.

Potrivit Agerpres, Florin Cîţu a menţionat că duminică reprezentanţii PNL şi ai PSD vor discuta despre Finanţe, Justiţie şi Muncă. „Astăzi sunt câteva capitole pe care lucrăm: Finanţe, Justiţie şi Muncă. (…) Nu sunt propuneri noi (din partea PNL, n.red.). Noi avem programul de guvernare, este acolo. Ideea este cum încorporăm propunerile colegilor noştri, ca să nu distrugem ceea ce am construit până acum„, a mai spus liderul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *